perjantai 14. syyskuuta 2012

Noniin!

Moikka eli tästä lähtee mun kauan harkinnan alla olllut blogin kirjoittaminen! En siitä tiedä miten tää luonnistuu multa, oon ollu aina sitä mieltä että blogin pitäminen ei oo yhtään mun juttu mut päätin nyt kokeilla..:) Aika näyttää! alkuunsa en aatellu kirjottaa ihan joka päivältä koska kun arki on nyt alkanut niin kaikki päivät menee aika samojen kaavojen mukaan... ja aikaakaan ei aina riitä :( ja toinen huono juttu on se että mun hyvä kamera on menny rikki joten mitään hienoja kuvia en voi luvata:D mut jospa saisin isäpuolelta vaikkapa lainaan parempaa kameraa!


Tää päivä lähti käyntiin pommiin nukkumisella ja aikaa bussin lähtöön jäi vajaat 20 minuuttia ja kiire tuli!Koulun jälkeen suuntasin keskustaan mummon luokse korjaamaan kynnet kun muutama oli lähtenyt irti ja teki muutenkin mieli uudistaa niitä:) Siitä äitin mukaan kauppaan..

Kotona kokkailtiin lohta ja kanasalaattia kerranki ku pienet ei ollu siinä häsläämässä...Mikä rauha !! ja niimpä syödessä ja rupatellessa vierähti muutama tunti.ps. ois mahti saada jotai ehotuksia ja ideoita postauksiin ja koko blogiin liittyen ! Nyt lenkille ja sit telkkarin ääreen moimooi :)

8 kommenttia:

 1. ei tähän pysty liittymään lukijaksi:o

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvää tekstiä! Ja rupeen kyllä lukemaan aktiivisesti ja liity toki munki blogin lukijaks http://welcometomyworld-nneaa.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista
 3. namnam, ihanan näköstä tuo ruoka ! ja ootpas sä kaunis :)

  http://littlebitsmile.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. kylläpäs oon hyvä koristelee kynsii :)

  VastaaPoista
 5. Kivanoloinen blogi! :)
  Ihan normaalia, että ei jaksa joka päivä kirjoitella, joten no problemos ja onnea uudelle blogillesi!
  Liityin lukijaksi.


  http://takeofmoment.blogspot.com
  käy kurkkaamassa tuolla ja jätä vaikka kommentti.
  Myös lukijaksi saa liittyä, jos siltä tuntuu :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos paljon! :) Mäpä käyn liittymässä!

  VastaaPoista